The Last of Us 2 е най-награждаваната игра на всички времена


Продължението на The Last of Us е вече официално най-награждаваната игра на всички времена. Продукцията на Naughty Dog е получила общо 261 приза, което е абсолютен рекорд до момента, съобщава изданието GameAwards.

Припомня се, че The Last of Us 2 е не само получила множество отличия за "игра на годината", но също така е била наградена и по множество други критерии - актьорско озвучаване, дизайн на околната среда и т.н. Посочва се, че 169 от наградите на The Last of Us 2 са присъдени от медии, докато 92 са били избрани от самите геймъри.

Досегашният рекордьор за брой спечелени награди бе шедьовърът The Witcher 3 на полското гейминг студио CD Projekt Red. Тя обаче остава на едва 10 награди зад отрочето на Naughty Dog.

 

 

Втората най-награждавана игра за миналата година е приятната изненада Hades на студиото Supergiant Games. За съжаление на феновете на PlayStation и Xbox, играта е налична единствено за платформите PC и Nintendo Switch. Базирана върху гръцката митология, Hades успя да спечели впечатляващи 53 награди.

На трета позиция, а вероятно очаквахме да е поне на втора, се нарежда самурайската красота Ghost of Tsushima. Тя е успяла да прибере общо 49 приза. Разочароващо за Ubisoft, амбициозното им заглавие Assassin's Creed Valhalla не се нарежда особено напред в това подреждане.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни