Naughty Dog разпространиха финален трейлър на дългоочакваната The Last of Us 2, броени дни преди премиерната дата на заглавието 19 юни. Няма да бъде пресилено ако кажем, че това е една от най-чаканите игри на годината.

Същественото във финалния трейлър е не повече от 20 секунди, но въпреки това успяваме да усетим от мрачната атмосфера на играта, в която сме нетърпеливи да се потопим. Първата The Last of Us е определяна за една от най-добрите видео игри на всички времена, което постави сериозен товар върху плещите на студиото Naughty Dog. Досега обаче "кучетата" не са ни разочаровали, като се надяваме, че тази тенденция за великолепни заглавия от тяхна страна ще се запази.

В трейлъра отново чуваме гласа на Ели, която е твърдо решена да се саморазправи с враговете си. За кратко виждаме и Джоуъл, като тепърва ще видим колко съществена ще бъде ролята му в продължението на играта. Сигурно е обаче, че този път основният персонаж в Тhe Last of Us ще бъде вече порасналата Ели. В определен момент виждаме и вече познатите останки от градове, замрели след отприщването на смъртоносния вирус, изтребил по-голяма част от човечеството. И сме сигурни, че отново ще се убедим в едно - хората са много, много по-опасни от зомбитата в този пост-апокалиптичен свят.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар