В кухнята на VIBES: Тропически крем с кашу


И днес сме в кухнята на Healthy with Deni, за да си приготвим нещо вкусно и здравословно. Този път сме на вълна десерти, а изкушението е Тропически крем с кашу.

Необходими продукти:


2 узрели банана
200 гр сурово кашу
1 манго
4-5 ягоди
4 с.л. чия
4 с.л. кокосови стърготини

Начин на приготвяне:

Накисваме кашуто във вода за поне час. След това го изсипваме с водата и двата банана в кухненски робот или шейкър кана. Блендираме до получаването на гладка смес. Получената смес разпределяме на три равни части. Първата част връщаме в каната с почистените ягоди и бленидраме. Изсипваме на дъното на чашите, в които ще сервираме. Втората част блендираме с мангото. Преди да я добавим в чашките, слагаме по една лъжица чия. Последната част смесваме с кокосовите стърготини и отново добавяме в чашите. Можем да украсим с резени от използваните плодове.

Деница Георгиева

Деница е запален кулинар и търсач на здравословна, вкусна и полезна храна. Обича да готви за приятели и да събира екзотични подправки.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни