The Last of Us 2: това ли е датата за излизане?


Продължението на The Last of Us е вероятно най-очакваната игра в света в настоящия момент. Е, поне що се отнася до феновете на PlayStation, имайки предвид, че заглавието на Naughty Dog е ексклузив за конзолата на Sony.

След като Naughty Dog вдигнаха неимоверно летвата с първата The Last of Us, все още определяна от мнозина за най-добрата игра в историята до този момент, предстоящото продължение продължава да ни държи на нокти.

На E3 през миналата година Sony показаха първи геймплей трейлър на играта, което увеличи търпението ни още повече. Но така и не получихме отговор на въпроса - кога ще я видим на пазара?

 

Преди няколко дни получихме обнадеждаващи новини, а именно - The Last of Us 2 ще присъства в следващия State of Play броудкаст на Sony. Как и защо, предстои да научим. Но всички се надяваме, че ще бъде обявена датата за излизане на заглавието.

Може би обаче вече имаме тази дата.

Всичко тръгва от продуктова страница в швейцарския сайт Softridge, който, може би по погрешка, беше обявил датата 28 февруари 2020 година като премиерна за The Last of Us 2. Разбира се, скоро след това тази информация бе премахната от сайта, вероятно след като от Softridge са осъзнали какъв голям гаф са допуснали. Но дали всичко това е автентично? Няма как да бъдем сигурни.

The Last of Us 2
Кадър от The Last of Us 2 на Naughty Dog

Имаме обаче и други причини да вярваме, че именно февруари е месецът, който ще чакаме с трепет и вълнение.

През месец юни актрисата Ашли Джонсън, озвучаваща Ели, също допусна гаф от своя страна. Тя почти се изпусна относно премиерната дата на играта, подсказвайки, че февруари е месецът, който Naughty Dog са избрали за излизането на The Last of Us 2.

Надяваме се, че именно на предстоящия State of Play сегмент на Sony ще се "сдобием" с премиерната дата на заглавието. Тогава определено ще имаме поводи да се почерпим.

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни