Неотдавна ви показахме как изглежда една сватба, вдъхновена изцяло от света на Хари Потър. По света обаче има още хиляди фенове на всевъзможни нърд вселени, които в един момент също порастват и намират своята половинка в живота, която, точно като тях, си пада по измислени реалности, които издига в култ.

"Алиса в Страната на чудесата"

И резултатът е...

Сватби, посветени на най-различни аспекти от съвременната поп култура.

"Междузвездни войни"
"Междузвездни войни"

Не се изненадваме, че попаднахме на цели две такива, вдъхновени от сагата "Междузвездни войни". Вселената на Джордж Лукас се радва на буквално милиони почитатели по света, затова неслучайно е основна част и от един от най-важните дни в животите им.

"Властелинът на пръстените"
"Властелинът на пръстените"

Разбира се, не липсват и инспирации от световете на Дж. Р. Р. Толкин и Дж. Р. Р. Мартин. "Властелинът на пръстените" и "Игра на тронове" също са теми, които намират приложение в сватбения ден.

"Игра на тронове"
"Игра на тронове"

"Супер Марио" и "Малката русалка" също се оказват вдъхновяващи за някои младоженци, които им посвещават венчавките си. Не се изненадваме, че виждаме и лудия свят на Алиса сред нестандартните идеи, а място сред тях се пада и на сериала Doctor Who.

"Супер Марио"
"Супер Марио"
"Малката русалка"
"Малката русалка"

Doctor Who
Doctor Who

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар