С две деца зад гърба си - Закараи и Илайджа, и 25 години съвместно съжителство, поп легендата сър Елтън Джон и канадският режисьор Дейвид Фърниш са една от най-емблематични двойки в звездното пространство.

През декември 2014 г. те официално сключват брак според новите закони на Кралството в имението си в Уиндзор. Заклеват се един на друг на пищна церемония в тесен, но звезден кръг.

"Възможността за такива бракове е невероятен пробив за хората, които се бориха за това дълги години. През 50-те и 60-те години в Англия беше трудно да си гей и беше трудно да говориш за това с околните”, коментира тогава Елтън Джон.

Абсолютен гигант в музиката, силно ексцентричен в живота, певецът не се притеснява от своята личност и не крие предпочитанията си в любовта.

Благодарение на своята ненамаляваща любов, двойката наскоро стана част от новия албум на американския рапър 6LACK -  East Atlanta Love Letter. Албумът излезе по-рано през септември и бързо оглави американската класация на Билборд за най-добри R&B албуми.

Там Елтън и Дейвид открехват вратата на връзката си, а тайната се оказват ръчно написани писма. Всяка седмица през последните 25 години те имат традиция да си пишат и пращат писма. Ако трябва да бъдем по-конкретни, това, което правят те, е да оставят на нощните си шкафчета картички за годишнината си всяка неделя, защото преди повече от две десетилетия те са се запознали в неделя.

Сега се питате – "Ами ако някой от тях не си е вкъщи?" В такъв момент съществена роля изиграват куриерите и факсовете, но каквото и да става - няма пропусната седмица. Пожелаваме им да запазят тази традиция още дълги години.

В своите картички те накратко си разказват за изминалата седмица – нещо, което им е харесало, ядосало ги е или просто описват накратко емоциите си. Често си поставят планове за идната, дават си обещания и, разбира се,  изразяват любовта си един към друг, както и радостта си за всяка следваща неделя, която споделят заедно. Неслучайно залагат на ръчно написаната картичка. И двамата споделят мнението, че тя е много по-ценна от какъвто и да друг вид предаване на информация – телефон, смс или съобщение във фейсбук. Личният почерк на човек ти позволява да усетиш индивидуалността му и емоцията, която той иска да ти предаде, независимо колко километри ги делят. Споделят, че ползват картичките дори когато имат сериозни проблеми, защото за тях най-важно е споделянето и считайки писането за вид комуникация, те се обръщат към този метод за разрешаване на недоразуменията.

Тази традиция има много голямо значение за семейството им и всяка една получена картичка се пази в сейфа на фамилната им къща – определят ги като "каталог на дългогодишната си връзка", който силно ги свързва.

 

View this post on Instagram

 

Summer magic 😎🌞🌈👨‍👨‍👦‍👦👨‍👨‍👧‍👦 @davidfurnish @dbelicious @nph

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on

Елтън Джон и Дейвид Фърниш са изключително отдадени на семейството и на любовта си един към друг. Елтън Джон казва: "Човек не спира да обича, докато умре. Това е велико“.

Явно неслучайно са намерили място в проекта на 6LACK. Албумът предлага различен поглед към любовта, независимо дали е към родния град, семейството, детето, или дори към себе си. В него са включени фенове и знаменитости, които дават своите отговори на въпросите за любовта. Фенове могат да участват, като запишат свои собствени мисли на следния сайт. Дори и обаче да не се решите на участие, обичайте се и показвайте любовта си по всевъзможни начини.

Автор

Въпреки че съм се потопила в юридическата сфера, интересите ми далеч не се изчерпват с норми и закони. Сърцето ми е пълно с любов, а душата с мечти. Обичам да уча, откривам и преживявам нови неща, да питам, да знам, но и да разказвам.

Напишете коментар