Актрисата Флорънс Пю направи интересно разкритие, свързано с присъединяването ѝ към MCU - кино вселената на Marvel.

Както е известно, там Пю изпълнява ролята на Йелена Белова - сестрата на Наташа Романоф (Скарлет Йохансон). Тя дебютира като Йелена във филма "Черната вдовица" (прочети ТУК ревю на филма), а след това повтори ролята си и в сериала за Ястребовото око.

Според думите на Флорънс Пю (виж ТУК интересни факти за нея), нейните близки хора от света на независимото кино не са реагирали добре на договора ѝ с блокбъстър гигант като Marvel. Говорейки пред Time, актрисата посочи: "Толкова много хора в света на независимото кино бяха наистина ядосани спрямо мен. Чувах неща като - "Страхотно, сега завинаги я загубихме". Но това не е така - аз продължавам да работя също толкова здраво, колкото и преди".

Тя добави: "Винаги съм се снимала последователно във филми. Голямата разлика е, че сега хората ги гледат."

Флорънс Пю
Флорънс Пю и Скарлет Йохансон в "Черната вдовица" на Marvel

Разбира се, кариерата на чаровната актриса продължава с пълна сила и извън вселената на Marvel.

Предстои тя да се снима в новия филм на Кристофър Нолан - "Опенхаймер", който ще бъде най-дългият в кариерата на британския режисьор до този момент. Там тя ще изиграе ролята на Джийн Татлок - американски психиатър, добила популярност заради аферата си с Робърт Опенхаймер.

Самата Флорънс Пю споделя за работата си с колос в киното като Кристофър Нолан: "Всеки един на снимачната площадка работеше толкова здраво, за да получи одобрението му. Сякаш всички знаеха за кого точно работят и всички бяха толкова горди от този факт. Може да се каже, че всички се опитвахме да бъдем по-добри и по-добри на следващия ден. Никога досега не бях усещала нещо подобно на снимачната площадка".

По-късно тази година ще можем да гледаме британската актриса и в продължението на "Дюн" на режисьора Дени Вилньов. Освен нея, част от актьорския състав са още имена като Тимъти Шаламе, Зендея, Хавиер Бардем, Остин Бътлър и др.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар