Отново е неделя и отново е време за нова свежа рецепта от Healthy with Deni. Представяме ви рецепта за кето хумус, която всеки от вас лесно може да си приготви в домашни условия, стига да пожелае. Готови ли сте да пробвате?

Нужните продукти:

150гр сварен карфиол

3-4 сл сусамов тахан

Сол

Кимион

Зехтин

Лимонов сок

Начин на приготвяне:

В удобна дълбока купа накъсайте карфиола на розички, залейте с лъжица-две зехтин и пасирайте.

Добавете тахана, солта и лимоновият сок на вкус. Разбъркайте добре и прехвърлете в удобна купа.

Поръсете с магданоз и зехтин и се насладете с крекер, зеленчукови пръчици или директно с лъжицата.

Автор

Деница е запален кулинар и търсач на здравословна, вкусна и полезна храна. Обича да готви за приятели и да събира екзотични подправки.

Напишете коментар