Алкохолът променя хората, това е ясно. Както в краткосрочен, така и в дългосрочен план, като последното никак не ви го пожелаваме.

Някоя и друга чаша обаче не вреди, напротив - всеки има нужда от малко разпускане, стига да не сте пълни въздържатели, естествено. Бразилският фотограф Маркос Алберти пък ни изненада приятно със забавен експеримент, чиято цел е да покаже, как точно се променят израженията на хората, изпили една, две или три чаши вино.

За да осъществи социалния си експеримент, Алберти е поканил в апартамента си свои приятели, запечатвайки изражението им в момента на пристигане, а след това - и след първата, втора и трета чаша алкохол.

Съдейки по израженията на участниците в експеримента, оставаме с впечатлението, че бразилците явно не са особено добри пиячи. Някои от тях изглеждат направо съсипани след едва три чаши вино, което по нашите географски ширини е нещо като загрявка. Но пък за сметка на това са по-добри от нас на футбол, което не е малко. Ето как изглежда и проектът на Маркос Алберти, който ви представяме и при нас:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар