И друг път сме ви представяли фантастичната работа на илюстратора Гюндуз Агайев, който не спира да ни удивлява с прекрасните си и крайно въздействащи проекти на социална тематика.

Агайев е илюстратор, който не се страхува да търси истината във всяка своя илюстрация, независимо дали това ще се хареса или не на определени хора, или пък на подръжниците на даден политически лидер или диктатор.

В един от последните си проекти, носещ името "Война и мир", Агайев разглежда деструктивното влияние на войната и световния тероризъм, което и изглежда особено навременно с оглед на световните събития в последно време.

Едва ли единствено работата на Гюндуз Агайев би била достатъчна, за да видим промяна в света, в който живеем, но в случая будният илюстратор изпълнява изконното си задължение - да използва дадените му от природата таланти, за да се бори за един по-добър свят.

1.

war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-1-815x1024

2.

war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-2

3.

war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-3

4.

war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-4-880x1024

5.

war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-5

6.

war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-6

7.

war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-7-766x1024

8.

war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-8

9.

war-and-peace-new-powerful-illustrations-by-gunduz-aghayev-9

 

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар