Ако сте любители на вкусните и красиви ястия, високачествената храна и хубавото вино, 30 септември е датата, която трябва да запомните, за StrEAT Fest - едно наистина апетитно събитие.

В края на следващия месец жителите на столицата ще могат да се насладят на първия за страната гурме фестивал на територията на Женския пазар - локация, която привлича туристи и обикновени минувачи с екзотичната си атмосфера, мултикултурните опции за хапване и малките тайни местенца в старинните улички.

streat fest

Организаторите обещават подбрана селекция от български бутикови изби, крафт бири, десерти и множество висококачествени продукти. За дебютното събитие Бакхус ще заложат на качество за сметка на количество като представят многобройни вносни и родни вина, бири и кафе.

streat fest

Топ готвачи и пекари ще се заемат със задачата да подготвят невероятни национални ястия с цел популяризиране на не достатъчно известни за страната ни екзотични кухни, както и да покажат, че хубавата храна може да бъде лесно достъпна. За атмосферата в реновираната част от най-стария столичен пазар ще се погрижат джазмените от Brazz_VilliDJ, както и гост-диджей.

StrEAT​​Fest ​​ще се проведе в реновираната част на Женския пазар от 10:00 до 22:00ч. Билетите са на цена от 10лв и включват 5лв консумация. За повече информация потърсете събитието във фейсбук, както и на сайта на Бакхус: www.bacchus.bg

Автор

Мечтател по душа, който обича пътуванията, джаза, хубавата храна и изкуството във всичките му форми. Оценява добрите филми и красивите неща в живота. Живее, за да твори.

Напишете коментар