Спомените са това, което остават завинаги. Те не могат да бъдат изтрити или заличени, когато ги носим в сърцето си.

Понякога ги пренасяме върху реални предмети, за да запазим тяхното очарование. Най-ярък пример за това са снимките - онези красиви кадри, които запечатват моменти, които искаме да си спомняме години наред.

Снимка: Мирослава Дерменджиева
Снимка: Мирослава Дерменджиева

За 1 юни ви предлагаме да подарите подобно изживяване на вас и вашето дете. Даваме ви възможност да спечелите фотосесия на стойност 120 лева във фотостудио VESPER в София. Вече сме ви разказвали за талантливата фотографка Мирослава Дерменджиева, която поставя неговите основи, а тук можете да си припомните повече за нея.

От днес, 16 май, до неделя, 22 май, можете да участвате в съвместната ни игра, за да се сдобиете с ваучер за приказна фотосесия. За да се включите, отговорете с фейсбук коментар под тази статия на следния въпрос: Кой е любимият ви спомен от детството?

Снимка: Мирослава Дерменджиева
Снимка: Мирослава Дерменджиева

Победителят ще бъде изтеглен в понеделник, 23 май, а човек от нашия екип ще се свърже с него, за да уточни всички детайли.

Успех!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

2 коментара

  1. Любимият ми спомен от детството е - Мама се прибра с бебе на ръце и Стоян кръстиха го те ! Може би всяко малко момиченце си мечтае за този момент в който мама и тате подаряват не играчка,а братче или сестриче 🙂

  2. Кристина Велкова Отговор

    Любимият ми спомен от детството е целодневното каране на колела из улиците с децата от квартала 🙂 страхотни спомени 🙂

Напишете коментар