Снежно ни е. Едно такова предколедно... Празнично. Търсим красотата в малките неща. Откриваме я около нас. В първия почивен ден от Коледните празници, докато се подготвяме за Бъдни вечер. В сутрешната чаша кафе, която изпиваме на спокойствие. В подаръците, които опаковаме в последния момент.

Снежно ни е. Затова посвещаваме настоящия материал на леденото бяло чудо. Но на изкуственото такова. Което оживява под формата на спрей. И най-често върху прозорци. Какво имаме предвид?

Том Бейкър е артист. Той рисува, но не с четки и бои. Не върху платна. А върху прозрачни стъкла. Прозорци. С изкуствен сняг. Създава толкова поразителни картини, че чак ни е трудно да повярваме на лекотата, с която го прави.

Следващото видео обаче е безспорно доказателство за неговия талант. Както и снимките на снежните му шедьоври, които сме ви подготвили.

Let it snow, let it snow, let it snow...

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар