Нови непоказвани снимки на Анджелина Джоли се появиха на бял свят малко след 41-вия рожден ден на актрисата. Веднъж вече сме ви показвали подобни кадри, заснети през 1995 година, но този път се връщаме дори по-назад, в 1991 година, когато Джоли е едва на 15 години.

Автор на фотосесията е фотографът Хари Лангдън. В интервю по повод снимките той разказва, че когато ги заснемат, Анджелина все още не е популярно лице, макар че е дъщеря на известния актьор Джон Войт. Това не пречи на бъдещата актриса обаче да бъде напълно уверена пред камерата, въпреки крехката си възраст.

Лангдън допълва, че когато получава обаждане за фотосесията, не изпада в особен възторг, защото му предстои работа с поредната роднина на знаменитост. А това обикновено означава, че конкретният човек изобщо си няма понятие как да се държи пред обектива.

Анджелина Джоли обаче се оказва изключение и още тогава ясно заявява, че е родена за голямата сцена. Фотографът дори заявява, че едва след снимките е разбрал каква е възрастта ѝ, която, дори за стандартите на Холивуд, не е особено сериозна.

Заснемането на фотосесията отнема около два часа, а локацията е в Лос Анджелис. И днес, 25 години по-късно, кадрите най-сетне получават възможност за световна слава.

Още от ФОТОГРАФИЯ:

Мерилин Монро на 20: Преди да дойде славата

Flashback: Зашеметяващи фотографии на младата Бриджит Бардо

Вечната Клаудия Кардинале

Анджелина Джоли пред обектива на... Брад Пит

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар