Освен месец на любовта, тази година февруари беше и най-лютият в страната. Играта на „руска рулетка“ прие съвсем неочакван забавен облик, след като стотици българи се включиха в „Pizza Roulette“ на един от най-големите доставчици на храна по домовете и офисите у нас BGmenu.

Играта на „пица рулетка“ включва специална пица Маргарита, в която едно от парчетата е подправено с най-най-най-лютия сос на Chilli Hills – огнена изненада за небцето. „Горещото оръжие“ можеше да поръча всеки от топ три пица ресторанти в София, Варна и Пловдив.


„Жертви“ на вкусната пица рулетка станаха не само потребители на BGmenu, но също известни личности, рекламни агенции, партньори на лидерът в доставките на храна, медийни редакции и блогъри. Ние от VIBES също поиграхме на специфичната рулетка и се оказа, че определено не е добре да се слага допълнително лют сос на и без това убийствено люто парче. Само че пак бихме опитали!

На пица рулетка рискуваха още Дивна, Venzy, Михаела Филева, Гери Турийска, Fashion Days и др., споделяйки снимки и видеа в своите Facebook и Instagram профили.


Най-активен в инициативата се оказа Лео Бианки, в чиято пицария Leo’s Pizza & Trattoria се забъркваха някои от лютите парчета. Той покани група СкандаУ на пица рулетка, а Коко и Лъчо записаха реакциите си от 10/10 лютия сос във видео с над 32 000 гледания в YouTube. Rudi, Duli, Muden i Kukusheff от RDMK пък се вдъхновиха от огненото предизвикателство и дори направиха кавър на песента си „Запали“ с близо 16 000 гледания, също подлютени от рулетката.


BGmenu организира кампанията Pizza Roulette Margherita за първи път, но предвид интереса, който привлече, се очаква още не едно небце да падне „жертва“ на вкусните пици в близко бъдеще. Останалите пица ресторанти, които се включиха в инициативата в рамките на месец, бяха Уго, Годзила, Pizza Amici, Picantino Pizza в София, Варна и Пловдив.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар