Activision разпространи официално тийзър видео на следващата игра от популярния FPS франчайз Call of Duty.

Видеото е с дължина от малко повече от половин минута, като в него можем да видим мистериозен и неназован мъж, който отправя заплаха към опонент, за когото също не знаем нищо на този етап.

"Не се бъркайте, ще ви изтрием от историческите книги", започва въпросният мъж, продължавайки: "Всяка една следа от вас ще изчезне. Ще опознаете загубата. Ние ще бъдем архитектите на вашата болка. Ще построим паметници на вашето унищожение. Целият свят ще бъде свидетел на нашето издигане. Ще затъмним небесата, ще ви погребем в тъмнина. Знайте това, знайте и нас. Ние сме вашият враг".

Следващата игра от Call of Duty поредицата ще бъде разработена от Infinity Ward - дивелъпърите на оригиналния Call of Duty, Call of Duty: Ghosts и много други игри от франчайза.

Изтичане на информация по-рано тази седмица подсказа, че е крайно възможно новата игра да носи името Call of Duty: Infinite Warfare. Очаква се специалното издание на новата игра да включва и римейк на класическата Call of Duty 4: Modern Warfare.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар