Стрийминг платформата Netflix най-сетне зарадва всички ни с първи тийзър на сезон 2 на Squid Game - най-успешната корейска продукция на всички времена. (виж ТУК ревюто ни на сериала).

Тийзърът започва и завършва с емблематичната песен на стряскащата кукла Younghee, като в първата му част се припомнят моменти от сезон 1 на продукцията. Можем да видим и кои са добре познатите актьори от първия сезон, които ще се завърнат и във втория.

Освен това, във втората част на тийзъра виждаме и някои от новите лица в сериала - утвърдени имена от корейската сцена, които ще можем да видим в нова светлина в Squid Game 2.

И за да не губим допълнително време, предлагаме ви да видите официалния тийзър на сезон 2 на Squid Game:

От Netflix явно са сметнали, че на този етап е твърде рано да видим нещо повече от предстоящия втори сезон, като например - част от новите игри, които ще определят кой ще спечели голямата награда в "играта на калмари" и кой ще намери смъртта си.

Естествено, ние нямаме никакви съмнения, че цифрите по отношение на гледаемостта му ще бъдат внушителни, щом той дебютира в стрийминг платформата.

Squid Game е една от най-успешните продукции в цялата история на Netflix изобщо. Само 28 дни след премиерата на сериала, той бе успял да събере над 1.65 милиарда изгледани часа от страна на потребителите.

Иначе стрийминг платформата обяви и нова риалити игра - Squid Game: The Challenge, която ще можем да гледаме в нейния каталог. Тя е изцяло базирана на сериала, като за участие в нея са потвърдени 456 души. Голямата награда пък е рекордна в историята на риалити форматите - цели 4.56 милиона долара. Участниците ще трябва да минават през изпитания, подобни на тези в сериала, но без да умират, разбира се.

"Най-известната игра в света се превръща в реалност", заявяват от стрийминг платформата.

Не забравяйте да ни последвате във Facebook и Instagram.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар