Педро Паскал и Бела Рамзи ще бъдат Джоуъл и Ели


Вече знаем имената на двамата актьори, които ще поемат главните роли в предстоящия сериал по играта The Last of Us на HBO. В ролята на Джоуъл ще влезе Педро Паскал, а Ели ще бъде изиграна от познатата ни от "Игра на тронове" Бела Рамзи. Така се слага край на множеството спекулации, свързани с кастинга на бъдещия сериал.

Педро Паскал се превръща във все по-голямо име в Холивуд. Един от най-големите му проекти е сериалът "Мандалорецът" от вселената на "Междузвездни войни". Участвал е още в "Игра на тронове", "Наркос" и "Жената чудо 1984". В бъдеще ще го гледаме и в комедията The Bubble, където участие ще вземе и българската актриса Мария Бакалова.

Около ролята на Джоуъл имаше множество слухове, свързани с кастинга. Споменавани бяха имената на актьори като Джош Бролин и Николай Костер-Валдау, преди в крайна сметка HBO да изберат именно Паскал. Създатели на сериала ще бъдат Крейг Мейзин, стоящ зад "Чернобил", и един от главните хора в гейминг студиото Naughty Dog Нийл Дръкман.

Бела Рамзи Ели
Бела Рамзи ще бъде екранната Ели

Сериалът по The Last of Us вече има и своята Ели. Това е 17-годишната британка Бела Рамзи, в която феновете на "Игра на тронове" се влюбиха заради образа ѝ на смелата Лейди Лиана Мормон. Преди нейния каст имаше спекулации, че ролята може да бъде дадена на Дафне Кийн от "Логан" и "Тъмните му материи".

The Last of Us е смятана за една от най-великите игри в историята на гейминг индустрията. Историята разказва за постапокалиптичен свят, в който смъртоносен вирус е изтребил по-голяма част от човечеството. Заразените се превръщат в кръвожадни зомби креатури, а хората стават все по-безпощадни един към друг. В центъра на сюжета е малката Ели, която е имунизирана срещу вируса. Пред Джоуъл се отваря задачата да прекоси цялата страна с момичето, за да може да бъде създадена спасителна ваксина. Между двамата се заражда дълбока връзка тип "баща - дъщеря", което ще доведе до шокиращ развой в самия край.

Руснакът Кантерим Балагов ще режисира първия епизод на шоуто, а дуото Крейг Мейзин - Нийл Дръкман ще напише сценария.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни