Бебешките снимки, наред с тези на котки, разбира се, са едни от най-симпатичните и споделяни неща в мрежата. Мъниците често биват заснемани в очарователни фотосесии, които са толкова идейни, че ни се иска и ние да си имаме по едно малко бебче, което да снимаме по най-различни и приказни начини.

Изглежда обаче, че красивият краен резултат съвсем не е толкова лесно постижим и не само, че не става от първия път, ами понякога и изобщо не става. Как успяват да се справят с непосилната задача фотографите, на които попадаме в мрежата, за нас остава истинска загадка.

Приготвили сме ви няколко забавни снимки, показващи как в реалния живот изглеждат кадрите, вдъхновени от красиви бебешки фотосесии. В повечето случаи резултатът е наистина комичен и в крайна сметка родителите се оказват с фотоси на заспали или разплакани от твърде многото светкавици бебета.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар