Най-популярната търсачка Google обяви имената на актьорите, които са били най-търсени от страна на потребителите през отиващата си 2023 година. Логично или не, тримата победители са все хора, около които е имало определени неприятни събития - здравословни или съдебни проблеми.

На първо място по генериран интерес е бил звездата на Marvel Джереми Ренър, познат на феновете от ролята си на Ястребовото око. Причина за търсенията е инцидентът през януари, който го изпрати в критично състояние с опасност за живота. Тогава Ренър пострада в инцидент със снегорин, който, по негови думи, го остави с над 30 счупени кости в тялото.

На второ място по интерес бе актьорът и певец Джейми Фокс, който през април влезе в болница и бе в тежко състояние, но без да става ясно каква е причината за това. През август Фокс бе разкритикуван заради антисемитизъм, а през ноември бе обвинен в сексуално посегателство. Може да се каже, че за носителя на "Оскар" 2023 бе наистина турбулентна.

Джейми Фокс
За Джейми Фокс 2023 година бе наистина турбулентна

В Топ 3 по генериран интерес попада и актьорът от популярния ситком That ’70s Show Дани Мастерсън. И при него обаче поводът не е приятен. През тази година Мастерсън бе осъден на 30 години затвор за два случая на изнасилване, случили се преди години.

В Топ 5 на най-търсените актьори в търсачката попадат още Мат Райф и Педро Паскал, а Топ 10 е допълнен от Джонатан Мейджърс, Софи Търнър, Ръсел Бранд, Ке Хю Куан и Джош Хъчърсън.

Дани Мастерсън
Дани Мастерсън влиза на топло заради две изнасилвания

Тук трябва да се отбележи, че Джереми Ренър, Джейми Фокс и Дани Мастерсън намират места и в класацията за Топ 10 най-търсени хора в Google изобщо. Сред музикантите най-търсена е била поп дивата Шакира, най-вероятно заради шумната ѝ раздяла с бившия футболист Жерар Пике, когото тя хвана в изневяра. Любопитен факт е, че въпреки популярността си, през тази година Тейлър Суифт не попада в Топ 10 на най-търсените музикални артисти.

Не забравяйте да ни последвате във Facebook и Instagram.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар