Състоянието на актьора и певец Джейми Фокс може и да е по-сериозно, отколкото всички смятахме.

Както е известно, Фокс бе хоспитализиран по спешност преди месец, но подробности около причините не бяха оповестени. Единствено стана ясно, че той е "в сериозна медицинска ситуация" към момента.

Според източници на таблоида TMZ, в момента актьорът се нуждае от "всички възможни молитви".

От друга страна, изданието Radar Online се усланя на свои източници, според които семейството на актьора и музикант "се надяват на най-доброто", но в същото време "се подготвят за най-лошото".

Съветът на Vibes.bg: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на световните звезди, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

От източниците добавят: "Хората на Джейми казват, че той е окей и се подобрява, докато лекарите се опитват да стигнат до източника на проблемите му. Но той нямаше да е в болница за толкова дълго време, ако всичко наистина беше добре с него".

Точно преди месец дъщерята на Джейми Фокс Корин обяви в "Инстаграм", че нейният баща е в болница, но без да уточнява причините за хоспитализацията му.

Тогава Корин Фокс обяви: "Искахме да споделим, че баща ми, Джейми Фокс, вчера получи медицинско усложнение. За щастие, благодарение на бързите действия и страхотните грижи, той вече е на път да се възстанови".

"Знаем колко обичан е той и ценим вашите молитви. Семейството моли за уединение през това време. Много любов, семейство Фокс".

Самият Джейми Фокс също сподели преди седмица пост в социалните мрежи, чрез който благодари на всички за добрите пожелания. Или поне предполагаме, че е той, тъй като не е изключено някой друг да го е сторил вместо него.

Джейми Фокс снимаше нов филм в Атланта, когато се наложи да постъпи по спешност в болница. В случая става дума за нов филм на стрийминг платформата Netflix, носещ името Back In Action.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар