Надали някой ще оспори, че към настоящия момент Педро Паскал е един от най-търсените актьори в Холивуд. Той силно нашумя с ролята си в касовия "Игра на тронове", след което последваха ангажименти в "Жената чудо" и "Мандалорецът", преди да се стигне до главната му роля в "The Last of Us: Последните оцелели". Каквото и да опита той към момента, изглежда му се получава без никакъв проблем.

Не винаги обаче нещата са били толкова розови за него. 48-годишният актьор призна, че в даден момент е бил толкова често отхвърлян, че е обмислял просто да се откаже от професията и да се захване с нещо друго.

Говорейки пред Esquire, Паскал си спомни как през 90-те години е работил като сервитьор, докато е кандидатствал за множество различни роли. В много малък процент от случаите обаче прослушванията му са се увенчавали с успех.

"Предполагам, че това, което ме караше да продължавам напред, е тази решителност, която имам, както и това, че нямам реални умения да правя нищо друго", сподели актьорът.

Междувременно актрисата Сара Поулсън призна, че лично тя е помагала на Паскал да се справи с този тежък период от живота си, давайки му част от приходите си, за да може да си купува храна.

В края на 20-те си години Педро Паскал най-сетне успява да осъществи пробив, когато вече сериозно обмисля да зареже актьорството.

"Тогава си казвах, че ако до 29-годишна възраст не успея, тогава приключвам с всичко".

Педро Паскал Джоул
Паскал като Джоул в "The Last of Us: Последните оцелели"

Днес роденият в Чили актьор е сред големите звезди в Холивуд, а в един от скорошните си филми той се снима и рамо до рамо с българската актриса Мария Бакалова.

Междувременно един от създателите на "The Last of Us: Последните оцелели" Крейг Мейзин заяви, че Педро Паскал е сред актьорите, за които не е било лесно да пробият в Холивуд.

"Холивуд не затвори вратите за него, но също така и не ги бе отворил. Той се бори за това през цялото време".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар