Живеем във време, в което супергероите явно тотално са откачили и не спират да си мерят... силите. След като първо Батман и Супермен трябваше да изглаждат различията си, а скоро след това Железния човек и Капитан Америка ни вкараха в цивилна война, мелето между костюмирани люде със специални умения отново ще се пренесе и в света на гейминга.

Героите и злодеите на DC Comics ще навестят вашия PlayStation 4 през 2017 година, когато на бял свят ще се появи дългоочакваното продължение на Injustice: Gods Among Us.

Разработена от Warner Bros. Interactive Entertainment и Nether Realm Studios, стоящи и зад хитовия Mortal Kombat X, Injustice 2 ще ни даде възможността да овладеем изкуството на битката с герои от ранга на Супермен, Батман, Акуамен, Светкавицата и други. И да ги вкараме в едно голямо, общо меле, защото нима това не е адски яко? Успяхме да научим, че сред персонажите в новия Injustice ще видим и вече познати такива от първата игра, сред които Gorilla Grodd и Atrocitus.

Може би най-важният детайл около Injustice 2 обаче е наличието на система за екипировката на героите, чрез която ще можете да подсилвате уменията на своите избраници, например обличайки ги в специални брони и т.н. Общо взето - яка работа.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар