Домашни брускети. Това е кулинарният отговор, ако се чудите какво да приготвите като лека вечеря или за специален повод, който празнувате в дома си. Освен това са чудесна компания за чаша вино, което ги прави още по-привлекателни.

Най-хубавото им качество обаче е, че се приготвят изключително лесно. В общи линии, технологията е следната: нарежете една (или повече) франзела на филийки, поръсете със зехтин и подправки по избор (сол, черен пипер, чесън) и запечете. А след това намажете с плънката. Ето и няколко идеи за нея. Имайте предвид, че в някои случаи подготовката ѝ отнема повече време, ако е нужна термична обработка, но винаги можете да я приготвите във времето, в което филийките се препичат.

Брускети със салата "Цезар"
Брускети със салата "Цезар"
Брускети с фета сирене, сушени домати и босилек
Брускети със сирене Фета, сушени домати и рукола
Брускети със запечено авокадо, чери домати и босилек
Брускети със запечено авокадо, чери домати, босилек и балсамико
Брускети с гъби
Брускети с гъби
Брускети с домати, моцарела и босилек
Брускети с домати, моцарела и босилек
Брускети с прошуто, сирене Бри, червена боровинка и босилек
Брускети с прошуто, сирене Бри, червена боровинка и босилек
Брускети с червено цвекло, боровинки и сирене Фета
Брускети с червено цвекло, боровинки и сирене Фета

Брускети с песто, чери домати и скариди
Брускети с песто, чери домати и скариди

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар