Изумителни вертикални панорами на нюйоркските църкви


Ричард Силвър има уникален подход, що се отнася до погледа му върху архитектурата. Той има навика да изгражда композирани фотографии от няколко различни изображения, които по вълнуващ начин разкриват интериора на съответната сграда.

Новият проект на Силвър обхваща интериора на няколко църкви в Ню Йорк, което и по перфектен начин си пасва с посещението на папата на американска почва.


Крайният продукт от работата на Ричард Силвър са няколко изумителни вертикални панорами, съставени от измежду 6 и 10 изображения, които спокойно могат да ви докарат световъртеж при разглеждането им.

Church-of-St-Vincent-Ferrer1

Въпреки че по време на кариерата си Ричард Силвър е посетил и разгледал стотици църкви, едва наскоро той осъзнава, че има начини да обхване изцяло архитектурната красота на тези невероятни сгради.

church-21

Ричард Силвър е роден и израснал в Ню Йорк, като през живота си е посетил 75 държави, включително 13 само за последната година. Преди това талантливият фотограф се е занимавал с дейности като компютърните науки, бизнеса с недвижими имоти и дори за кратко е бил на Уолстрийт.

Calvary-Episcopal-Church1

Любовта си към фотографията Силвър открива в пълна степен през 2011 година, а междувременно ви предлагаме да видите и останалата част от последния му проект. Гледките са просто зашеметяващи.

church-4

Church-of-St.-Francis-Xavier1

St-Monicas-Church1

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни