Наталия Миндру е фотограф от съседна Румъния, която успя да ни впечатли с един от проектите си, носещ името "Градска любов".

Както и можете да се досетите, темата на проекта е... любовта, естествено. Тази толкова мистериозна, но силна енергия, която ни кара да живеем, да чувстваме, да се радваме и да страдаме. За какво ни е свят без любов?

Същият въпрос явно си е задавала и самата Наталия, докато е превръщала в реалност черно-белия си фотографски проект.

Fotograf nunta

В "Градска любов" Наталия Миндру ни споделя чрез обектива си интимната близост между различни двойки. В чернo-бели нюанси, сякаш да за затвърди още повече чувството на деликатна близост между влюбените.

Fotograf nunta

В някои от фотографиите, двойките са мълчаливи и чувствени, а в други - еуфорични и екзалтирани. Контрастът е силен и е налице.

Fotograf nunta

Всички те обаче са обединени от едно-единствено нещо, а именно - любовта и чувството на споделеност. Споделеност на емоциите, на близостта, на едната цел, която ги води напред. Да обичат и да бъдат обичани.

Fotograf nunta

И отново ще попитаме - защо ни е свят без любов?

Fotograf nunta

За мнозина такъв може би съществува, но ние не го желаем. И не желаем да сме част от него!

7

Fotograf nunta

Fotograf nunta

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар