HBO ни зарадва с първи тийзър на сезон 2 на сериала "Еуфория". Ако не помните колко много ни хареса първи сезон на тийн драмата, можете да си припомните с ревюто ни за него. Нека го кажем това - "Еуфория" е наистина великолепен сериал, който не е задължително да сте Gen Z, за да гледате.

Както може да се очаква, водещата фигура в тийзъра за сезон 2 е Зендая, която отново влиза в образа на Ру. Първата част на видеото протича в акомпанимента на класическото парче "Call Me Irresponsible" на Франк Синатра. Далеч по-зрелищно става впоследствие, когато виждаме различни зрелищни моменти от предстоящия втори сезон на шоуто.

Втори сезон на "Еуфория" ще дебютира в мрежата на HBO на 9 януари, а въпросния тийзър можете да видите още сега:

 

"Еуфория" разказва за бурния живот на тийнейджърите в малък американски град, наситен със секс, наркотици, алкохол и сложни взаимоотношения. Първият сезон протече в само осем серии и бе оценен високо от критици и публика. За ролята си на Ру Зендая спечели награди от People's Choice и Satellite Awards, и бе номинирана за Critics' Choice. Създател на шоуто е Сам Левинсън, а сред останалите актьори виждаме Мауд Апатоу, Ангъс Клауд, Хънтър Шафер, Ерик Дейн, Сидни Суиний, Джейкъб Елорди и други.

Е, сезон 2 на "Еуфория" е нещо, което очакваме с огромен интерес. Надяваме се, че няма да останем разочаровани!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар