Хънтър Шафер е една от най-обещаващите млади звезди на телевизията. Транс актрисата и модел в момента впечатлява зрителите с дебютната си роля в сериала Еуфория по HBO. Запознайте се с Хънтър. 

На колко години е Хънтър Шафер?

Хънтър Шафер е родена през 1999 г. Тя е на 20 години. 

Хънтър Шафер

Колко е висока Хънтър Шафер?

Хънтър Шафер е висока 1,77 метра.

Хънтър Шафер

Откъде е Хънтър Шафер? Американка ли е?

Хънтър Шафер е от САЩ. Родена в Роли, Северна Каролина. 

Хънтър Шафер

Кои са родителите на Хънтър Шафер? Известни ли са?

Родителите на Хънтър Шафер са Кати Шафер и Мак Шафер. Мак е пастор в мемориалната църква Хъдсън. Хънтър има три по-млади братя и сестри.

Хънтър Шафер

Кой играе Джулс в “Еуфория” по HBO?

Хънтър Шафер играе Джулс в “Еуфория” по HBO. Тинейджърската драма е с участието на Зендая като Ру - 17-годишна наркозависима, която се сприятелява с Джулс Вон. Джулс е транс-момиче, което наскоро се мести в града на Ру. От снимачната площадка, Зендая и Хънтър са близки приятели на екран и извън него . Това е първата роля на Хънтър.

Хънтър Шафер

Хънтър Шафер е професионален модел

Преди да влезе в ролята си в “Еуфория”, Хънтър Шафер e eдин от най-популярните модели в модната индустрия в момента. В хода на кариерата си Хънтър е била модел за Dior и Marc Jacobs.

Хънтър Шафер

Транссексуалност

Точно като героинята си Джулс, Хънтър Шафер е транссексуална жена. 

Хънтър Шафер съди щата Северна Каролина

Хънтър Шафер е горд активист за LGBTQ + обществото и съди щата заради закон, който заявява, че потребителите на обществени тоалетни трябва да посещават тоалетната, която съответства на техния пол. Този закон поставя транс-лицата в риск.

Автор

По призвание: създател на полезно и креативно съдържание. По образование: културолог. По душа: любящ кучкар. Обичам хубавите дебели книги, ароматните крафт бири, някоя и друга нова игра.

Напишете коментар