Всичко, което трябва да знаете за Хънтър Шафер


Хънтър Шафер е една от най-обещаващите млади звезди на телевизията. Транс актрисата и модел в момента впечатлява зрителите с дебютната си роля в сериала Еуфория по HBO. Запознайте се с Хънтър. 

На колко години е Хънтър Шафер?

Хънтър Шафер е родена през 1999 г. Тя е на 20 години. 

Хънтър Шафер
Колко е висока Хънтър Шафер?

Хънтър Шафер е висока 1,77 метра.

Хънтър Шафер
Откъде е Хънтър Шафер? Американка ли е?

Хънтър Шафер е от САЩ. Родена в Роли, Северна Каролина. 

Хънтър Шафер
Кои са родителите на Хънтър Шафер? Известни ли са?

Родителите на Хънтър Шафер са Кати Шафер и Мак Шафер. Мак е пастор в мемориалната църква Хъдсън. Хънтър има три по-млади братя и сестри.

Хънтър Шафер
Кой играе Джулс в “Еуфория” по HBO?

Хънтър Шафер играе Джулс в “Еуфория” по HBO. Тинейджърската драма е с участието на Зендая като Ру - 17-годишна наркозависима, която се сприятелява с Джулс Вон. Джулс е транс-момиче, което наскоро се мести в града на Ру. От снимачната площадка, Зендая и Хънтър са близки приятели на екран и извън него . Това е първата роля на Хънтър.

Хънтър Шафер
Хънтър Шафер е професионален модел

Преди да влезе в ролята си в “Еуфория”, Хънтър Шафер e eдин от най-популярните модели в модната индустрия в момента. В хода на кариерата си Хънтър е била модел за Dior и Marc Jacobs.

Хънтър Шафер
Транссексуалност

Точно като героинята си Джулс, Хънтър Шафер е транссексуална жена. 

Хънтър Шафер съди щата Северна Каролина

Хънтър Шафер е горд активист за LGBTQ + обществото и съди щата заради закон, който заявява, че потребителите на обществени тоалетни трябва да посещават тоалетната, която съответства на техния пол. Този закон поставя транс-лицата в риск.

Нели Гуцалска

По призвание: създател на полезно и креативно съдържание. По образование: културолог. По душа: любящ кучкар. Обичам хубавите дебели книги, ароматните крафт бири, някоя и друга нова игра.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни