Представете си какво би било чувството през няколко години да се местите със семейството си не просто в нов град, а в нова държава. Това прави сибирската бижутерка Ola Shekhtman, която е избрала този начин на живот, за да има възможността непрекъснато да открива нови култури. Обучавана в Санкт Петербург, тя се научава да извлича иконични елементи от най-популярните градове в света, които да превръща в красиви пръстени.

Стокхолм
Стокхолм

В началото прави всичко на ръка, точно като старите майстори. Това означава, че сама разтапя метала, който използва, след това отново ръчно го привежда във формата, която предпочита.

Лондон
Лондон

Днес талантливата дизайнерка живее в Щатите и е заменила някогашната практика с 3D принтиране. Горещо ви препоръчваме да разгледате нейния онлайн магазин, в който ще откриете още пръстени, вдъхновени от емблематични световни градове.

Париж
Париж
Бостън
Бостън
Ню Йорк
Ню Йорк
Амстердам
Амстердам
Вашингтон
Вашингтон
Сан Франциско
Сан Франциско
Берлин
Берлин

Единбург
Единбург

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар