Бебешка фотосесия от света на Хари Потър


Няма начин да не сте забелязали, че темата за Хари Потър ни е една от най-любимите. Утре премиера ще направи своеобразното продължение на историята, а докато това се случи, ние продължаваме да се радваме на всичко останало, свързано със знаменитата поредица на Джоан Роулинг.

Наскоро ви показахме няколко забавни примера за бебешки фотосесии, чието реално изпълнение се различава от предварителните очаквания на родителите. Днес обаче ще ви споделим друга такава, която, меко казано, бихме определили като брилянтна. Тя е вдъхновена от втория роман за Хари Потър - "Хари Потър и Стаята на тайните", а бебето е пременено като... мандрагора.

Който е чел книгите (или пък е гледал филмите), сигурно си спомня, че това са едни специфични растения, които второкурсниците изучаваха по Билкология. Имат две важни качества: могат да крещят наистина много силно, всъщност писъкът им дори може да доведе до нечия смърт, но пък могат и да връщат прокълнат или преобразен човек в предишното му състояние.

Фотосесията е дело на Kelsey Clouse, а цялата ѝ работа можете да разгледате в нейния сайт Lune de la Rogue Photography. Както ще видите, в снимките участие взима не само най-малкото бебе на семейството, фенове на Хари Потър, но и тяхното по-голямо дете.

Това съвсем не е първият път, в който попадаме на фотосесия, вдъхновена от света на момчето магьосник. Виртуално вече сме присъствали на една такава сватба, която можете да си припомните тук.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни