Младата актриса Барби Ферейра обяви, че напуска екипа на "Еуфория" - сериалът на HBO Max, с който тя практически доби световна популярност.

В "Еуфория" Барби изпълнява ролята на Кат Ернандес, но тя изненадващо обяви на своя Instagram, че вече не е част от тийн драмата. Там актрисата сподели илюстрация на героинята ѝ Кат, нарисувана от колежката ѝ в сериала Хънтър Шафер.

Към поста Барби Ферейра написа: "След четири години въплъщение в най-специалния и енигматичен герой - Кат, трябва да се сбогувам със сълзи на очи. Надявам се, че много от вас ще могат да видят себе си в нея, както го направих аз. Надявам се също така, че нейното пътуване до персонажа, който е днес, ви е донесло удоволствие. Обичам те, Кат Ернандес".

Барби ферейра

Причините за оттеглянето на Барби Ферейра от "Еуфория" остават неясни. В пресата се появи информация, че актрисата е останала несъгласна с решенията на създателя на сериала Сам Левинсън относно развитието на героинята ѝ през втория сезон. Самата тя впоследствие опроверга тези информации, включително слуховете, че в момент на ярост дори е напуснала снимачната площадка.

В същото интервю Барби Ферейра заяви, че е "развълнувана да прочете сценариите за трети сезон", но явно тук някъде нещата са се объркали и тя вече не е част от "Еуфория".

Барби Ферейра
Барби Ферейра като Кат Ернандес в "Еуфория"

Наскоро Барби имаше малка роля в "Не!" - новият филм на Джордан Пийл, но там екранното ѝ време бе не повече от няколко минутки.

Иначе наскоро стана ясно, че Доминик Файк ще продължи да изпълнява ролята си от сезон 2, като същото може да се каже за двете звезди Зендея и Сидни Суийни. И двете бяха номинирани за награда "Еми" за работата си в "Еуфория" във втори сезон на шоуто.

Все още няма обявена дата за премиерата на трети сезон на сериала. Вторият определено беше на много високо ниво, поради което нямаме търпение да продължим да го гледаме.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар