Варненската хип-хоп формация УМА И ДУМА представи първо видео от предстоящия си нов албум "Алгоритъм", като името на парчето носи същото име.

"За миг искам да зърна сърцето на бурята, ако е колкото моето го изтръгвам с една ръка. Усещам силата създала всеки вихър, прераснал във циклон следвайки естествен алгоритъм."

Видеопроектът се появи на бял свят под шапката на FacingTheSun, като продуцент на трака е FAQinMUSIC, докато видеото е дело на D-GRAPHIX. Автор на бийта е добре познатият в тези среди Tr1ckmusic.

Преди време ви представихме и съвместния cypher, който УМА И ДУМА си спретнаха с момчетата от Лого5. Прочети ТУК и интервю с УМА и ДУМА.

Насладете се на видеото на "Алгоритъм":

 

Определено това раздвижване на българската хип-хоп сцена ни радва - имаме нужда от това. Също така е хубаво, че с пълна пара се развива не само софийската сцена, а качествена рап музика се твори из цялата страна. Това е най-добрият начин да вървим устремено напред.

Очакваме с нескрит интерес предстоящия албум на варненското крю, който би трябвало да се превърне в още един качествен и добре изпипан продукт в българския хип-хоп. На тези момчета определено не им липсва амбиция, което е винаги сериозен плюс при активните млади хора.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар