УМА И ДУМА представиха първо видео от новия си албум


"За миг искам да зърна сърцето на бурята, ако е колкото моето го изтръгвам с една ръка. Усещам силата създала всеки вихър, прераснал във циклон следвайки естествен алгоритъм."

Варненската хип-хоп формация УМА И ДУМА представи първо видео от предстоящия си нов албум "Алгоритъм", като името на парчето носи същото име.

Видеопроектът се появи на бял свят под шапката на FacingTheSun, като продуцент на трака е FAQinMUSIC, докато видеото е дело на D-GRAPHIX.

Преди време ви представихме и съвместния cypher, който УМА И ДУМА си спретнаха с момчетата от Лого5.

Насладете се на видеото на "Алгоритъм":

Константин Симидчийски
Константин Симидчийски

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни