Cypher културата в България никога не е изглеждала особено развита, но ето че момчетата от Лого5 и УМА И ДУМА се порадваха на плодовита вечер в студиото, поднасяйки ни доза пиперливи рими под формата на cypher с БГ етикет.

Одобряваме. Сцената ни има нужда от подобни инициативи, за да не изоставаме чак толкова от чуждите такива. Колкото повече и колкото по-качествени, толкова по-добре. Надяваме се, че родните артисти ще продължават и в бъдеще да следват тенденциите от чужбина, за да бъдем в крак със случващото се на запад.

Автор на бийта е Вантка от УМА И ДУМА, докато миксът и мастерирането са дело на друг член на варненската хип-хоп формация - Fengi.

Специални поздрави изпращаме на пичовете от Лого5 - Григовор и Mr. Freesk, към които редакторите на Vibes.bg изпитват специален афинитет. Албумът им "Петилетка" е един от най-качествените, добре сглобени и професионално направени продукти в цялата история на българския рап. Изобщо не преувеличаваме, нито се шегуваме. Този албум се превърна в класика още при излизането си на пазара.

Но стига празни приказки. Време е за малко български cypher, качествен при това:

 

Лого5 и УМА И ДУМА със сигурност дават заявка за силни моменти в следващите месеци и години. Ще следим внимателно развитието им, защото тук талант определено има.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар