Колажи на бъдещето от Матийо Суние


Френският артист Матийо Суние, известен още като Кан Нова, е добре познат със своите ретро колажи, изпълнени с живот и емоция. Толкова са красиви и вълнуващи, че трудно можем да спрем да им се наслаждаваме. А и защо да го правим? Това е основната цел на изкуството - да му се радваме възможно най-много.

Суние се отличава от останалите съвременни сюрреалистични артисти, които можем да намерим онлайн, благодарение на футуристичните и етнически елементи, които забелязваме като влияния в работата му. Един бърз поглед над произведенията му е достатъчен да видим, че той е различен от повечето му други. Идеите му вдъхват надежда за бъдещето и едновременно с това ни удивляват с креативност.

Работата на Кан Нова - достойна за пример

Кан Нова със сигурност е човек, чийто колажи могат да говорят силно на хората. Визуалният артист знае как да използва таланта си, за да предизвика размисъл у останалите. Можем да се надяваме, че и повече негови колеги ще вземат пример и ще започнат да създават подобни творения с немалко социален подтекст.

Предлагаме ви да се насладите на част от портфолиото на Матийо Суние, известен също така като Кан Нова. Сигурни сме, че неговите творения няма да ви оставят равнодушни. Определено си струва да се видят:

Khan-Nova-1-800x1131

Khan-Nova-3-800x1131

Khan-Nova-4-800x1132

Khan-Nova-5-800x1131

Khan-Nova-6-800x1132

Khan-Nova-2-800x961

Khan-Nova-9-800x1131

Khan-Nova-10-800x1131

Khan-Nova-11-800x1132

Khan-Nova-12-800x1018

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни