Брутални фаталита от Mortal Kombat в реалния живот (18+)


Бяхме сигурни, че и този ден ще дойде. Че от самите дебри на Ада ще се появят ентусиасти, надарени с плашещи възможности във видео обработката, които ще пресъздадат бруталните фаталита от Mortal Kombat в "риъл лайф" ситуации.

В случая екстремното видео идва директно от YouTube канала RackaRacka, към които можете да се обърнете, ако случайно се разделите с обяда или вечерята си в следствие на този материал.

Предупреждаваме, че кадрите не са подходящи за деца, още повече и при положение, че има такива сред "жертвите" във въпросното видео.

Чак се чудим, как YouTube е одобрил бруталното филмче, имайки предвид всичко, което предстои да видите.

Константин Симидчийски

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни