Едно от най-хубавите събития в живота на човек е неговият рожден ден. За щастие, той се повтавя всяка година и колкото повече такива дни посрещаме, толкова по-хубаво. Защото с всеки нов рожден ден сме станали една година по-мъдри, една година по-осъзнати, една година по-смислени.

Когато наш близък има рожден ден, пред нас има две предизвикателства: да изберем идеалния подарък и да напишем идеалното пожелание за рожден ден. Първото сякаш е по-лесно, защото имаме огромно поле за изява: можем да се съобразим с хобитата на нашия близък, да му подарим нещо, свързано с професията, да бъдем практични и да го изненадаме с ваучер за пазаруване или пък просто да сме го слушали внимателно през годината и да му изберем изненада, за която знаем, че си мечтае.

Проблемът обаче идва, когато трябва да надпишем картичката с пожеланията за празника. Не всички ние сме родени поети и понякога няколко мили думи за рожден ден се оказват истинско предизвикателство.

Попаднахме обаче на един страхотен сайт, посветен само и единствено на пожелания за рожден ден. Идеята му е семпла: да помогне на всички хора, които имат нужда от едно рамо в сътворяването на пожелания към своите близки.

Честит рожден ден!
Пожелавам ти толкова радост, колкото когато те видя; 
толкова любов, колкото когато съм с теб; 
толкова късмет, колкото имах, за да те срещна!

Полезните идеи можем да използваме както за празничните картички, така и за задължителните съобщения, с които неминуемо даряваме всеки рожденик. Пожеланията са разнообразни и подходящи както за роднини, така и за приятели, а също така и за любимия човек.

Честит Рожден Ден!
Независимо от годините, запази красотата си - красота, която е изписана на лицето ти, която струи от очите ти, която искри в усмивката ти и блика в топлия ти глас.

Определено това е услуга, от която, сигурни сме, ще се възползват не един и двама души. Защото нищо не е по-важно от това да направим прекрасен празника на хората, които обичаме, а празничното пожелание е един от най-важните щрихи.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар