Познавам Alek Sandar отдавна. И това, което обожавам в него, е новаторският дух, който не се страхува да демонстрира и който, убедена съм, е правилният път към успех. Защото би ли се впечатлил някой от това, което вече е виждал?

Той е предизвикателен. Различен. Смел. Разкрепостен. Той не се страхува да (по)каже това, за което си мисли и го прави във всяко свое видео. Захвърля дрехи, разбива стереотипи.

Последното му видео затвърждава напълно горенаписаното. Няколко думи: порно и Аманда Лепор. Песента носи името P.O.R.N., а в нея участва скандалната транссексуална поп икона. “Животът ти е порно”, припява русата нюйоркска знаменитост, призовавайки хората да я “лайкват” иползвайки хаштаг #YourLifeIsPorn.

Alek Sandar_P.O.R.N.

Alek Sandar посвещава текста на обсебващите социални мрежи, в които младото поколение прави всичко възможно, за да събира последователи и харесвания. Наскоро се запитахме колко струва фейсбук щастието, същият въпрос си задава и изпълнителят. Но е далеч по-директен.

 

Колко далеч можем да стигнем, за да се превърнем в повелители на социалните мрежи? Какво ще направим за повече и повече “лайкове”? Моралът продължава ли да означава нещо, или в името на онлайн популярността можем просто да го захвърлим някъде? Кой изобщо има време за морал, като има толкова хора в Instagram, които може да ни последват?

Alek Sandar_P.O.R.N.1

Полуголите снимки са a must. Те носят харесвания. А последните придават смисъл. “Животът ти е порно”, а друга реалност вече няма. Поне ако искаш да спечелиш своите 15 минути онлайн слава.

Автор

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Напишете коментар