Когато за пръв път видяхме Корделия Хил в "Игра на тронове", не можем да кажем, че ѝ обърнахме кой знае какво внимание. Малко момиче, облечено в не особено забележително облекло, което се появява на екран за съвсем кратко време. По-скоро бяхме запленени от историята, която ни се разкриваше пред очите от Бран, отколкото от хората в нея.

Elyse's ?

A photo posted by Cordelia Hill?? (@cordyhill) on

Когато попаднахме на профила ѝ в Instagram обаче, не можахме да повярваме, че това е същото момиче. И че е едва на 13 години - възраст, която никога не бихме предположили от снимките, които видяхме.

Корделия Хил или малката Лияна Старк. Дали ще я видим отново в следващия сезон на сериала, няма как да знаем. Но сме сигурни, че тепърва ще попадаме на образа ѝ или на екран, или в модните списания. Защото младата актриса изглежда наистина зашеметяващо.

Happy National Bestfriend day❤️?

A photo posted by Cordelia Hill?? (@cordyhill) on

Корделия Хил се появява за кратко в шести и десети епизод от сезон 6 на продукцията. Въпреки това обаче тя прекарва три седмици в снимки, по време на които лично се запознава с Питър Динклидж, който ѝ дава съвети, свързани с актьорската игра.

Cordelia-Hill-3

Самата Корделия споделя, че винаги си е мечтала да получи роля, в която язди кон. Е, мечтата ѝ се сбъдна доста бързо, затова е време да си намери нова, която, сигурни сме, също ще успее да осъществи.

За преживяването си в "Игра на тронове" госпожица Хил допълва още, че е имала собствена каравана с нейното име на нея, в която е можела да си почива между снимките. И това искрено я е впечатлило. Освен това, след излъчването на епизодите, последователите ѝ в Twitter и Facebook неимоверно са нараснали.

А това, според нас, е само началото. Вижте очарователните снимки от личния Instagram профил на Корделия Хил.

??

A photo posted by Cordelia Hill?? (@cordyhill) on

?

A photo posted by Cordelia Hill?? (@cordyhill) on

?☀️

A photo posted by Cordelia Hill?? (@cordyhill) on

 

ОЩЕ от "Игра на тронове":

Най-добрите и откачени теории за случващото се в "Игра на тронове"

"Игра на тронове": Как се промениха актьорите от началото до днес

Запознайте се с Роузи Мак - дубльорката на Емилия Кларк в "Игра на тронове"

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар