Последният осми сезон на "Игра на тронове" трябваше да бъде вълнуващо събитие за всички фенове на сериала, но вместо това, голяма част от тях са разочаровани. Не са никак малко почитателите на шоуто, които смятат, че създателите му Дейвид Беньоф и Ди Би Уайс са свалили значително летвата спрямо предишни сезони.

Като основна причина за това се посочва фактът, че сериалът на HBO вече "изпревари" книгите на Джордж Р.Р. Мартин. Именно това е и предполагаемата причина, поради която сюжетните линии са станали доста по-посредствени от обикновено.

Разбира се, "Игра на тронове" остава глобален феномен в сферата на телевизионните продукции. Въпреки критиките, финалният осми сезон достига рекордни нива на гледаемост - по приблизително 43 милиона зрители на епизод.

Както обаче посочихме, много от феновете на сериала негодуват спрямо качеството му в неговия финален сезон. Нещо повече, вече почти 300 000 души са подписали петиция, изискваща последният сезон на "троновете" да бъде направен отново. Разбира се, без участието на неговите създатели Беньоф и Уайс, които са наречени "некомпетентни сценаристи".

"Дейвид Беньоф и Ди Би Уайс доказаха, че са ужасяващо некомпетентни сценаристи, когато нямат източник на материал (книгите), върху който да се облегнат.

Този сериал заслужава финален сезон, който да има някакъв смисъл", се казва в петицията, която можете да подпишете тук.

Разбира се, надали HBO ще се трогнат особено от онлайн петиция, макар и подписана от толкова много хора. До финала на шоуто остават само няколко дни, а след неговия завършек ще продължи работата по различните спиноф продукции, които се готвят от света на "Песен за огън и лед".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар