Задава ли се нов Red Dead Redemption?


Използвайки единствено собственото си лого, но стилизирано по определен начин и с определен цвят, Rockstar Games успяха да накарат хиляди геймъри по цялото земно кълбо да се изправят на нокти. Защото последният пост на гейм студиото в социалната мрежа Twitter бе приет като тийзър към евентуално обяване на продължението на Red Dead Redemption - една от най-обичаните игри за последните десет години.

Rockstar дори нямаха нужда да напишат нещо към своя пост. Единственото, което те направиха, бе да публикуват логото си на изцяло червен фон. А две и две правят четири, като тийзърът от тяхна страна веднага бе приет като послание, видимо отнасящо се към продължението на Red Dead Redemption - нещо, което всички очакваме от години насам.

Обявена за може би най-добрата игра на уестърн тематика за всички времена, Red Dead Redemption излиза на бял свят през месец май 2010 година. Притежава изключителна история, поднесена ни по брилянтен начин и със страхотен геймплей, играта ни разказва историята на Джон Марстън - бивш престъпник, който получава обещание от страна на Федералните, че ще получи амнистия и възможността отново да подреди живота си, в случай че предаде на закона всички останали членове на бившата си банда. А какво се случва в края на играта, ще оставим на вас да разберете сами, в случай че все още не сте изиграли това превъзходно заглавие. А определено трябва да го направите.

От години насам геймърите по цял свят отправят към Rockstar молби за продължение на Red Dead Redemption, като според някои лийкове, появили се не отдавна в публичното пространство, евентуалното продължение на играта всъщност ще ни разкаже за времената, отпреди събитията в първата част. По-паметливите помнят, че Rockstar Games използваха подобна стратегия и преди обявяването на Grand Theft Auto V, единствено загатвайки за това, което предстои, преди да бъде пуснат първият трейлър.

Естествено, не липсват и песимисти, според които в случая не става въпрос за дългоочакваното продължение на Red Dead Redemption, а за обявяването на нов рилийз на играта, който да можем да изиграем и на настоящата хардуерна генерация.

Константин Симидчийски

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни