Джъстин Бийбър се завърна с гръм и трясък на музикалната сцена, а последният сингъл на канадеца "What Do You Mean?" се радва на изключителен успех. А това вече може да бъде потвърдено и от цифрите.

Парчето е било прослушано повече от 21 милиона пъти за последните пет дни в популярната платформа за стрийминг на музика Spotify, с което любимецът на тийнейджърките успя да изпревари досегашните рекордьори от One Direction и тяхното "Drag Me Down". А това му дава доста добри предпоставки за всичко, което тепърва ще се случва.

Следващият албум на Джъстин Бийбър ще види бял свят през месец ноември, като това ще бъде и първи проект за канадската звезда от три години насам.

 

Следващият албум на Джъстин Бийбър ще носи името Purpose и се очаква на пазара в средата на ноември. Това ще бъде четвъртият студиен запис на канадеца, а ако той повтори успеха на първия си сингъл, определено нещата ще бъдат добри.

За Purpose Бийбър работи с множество различни продуценти, като сред тях намираме имената на BloodPop, MdL, Benny Blanco, The Audibles, The Mogul, Skrillex и други. Сред гост артистите пък очакваме Big Sean, Travis Scott, Halsey, Skrillex, Diplo и Ариана Гранде. Звучи обещаващо, но все пак нека изчакаме още малко, за да видим крайния резултат.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар