Най-популярното приложение за стрийминг на музика Spotify пуска нова функционалност, която ще ви позволи да бъдете в час с всичко най-ново около любимите ви артисти.

Функцията носи името "What's New", като през следващите седмици тя следва да бъде достъпна за потребителите на iOS и Android. Компанията потвърди новината чрез съобщение на официалния си уебсайт. "Скоро няма да пропуснете нищо ниво от своя любим артист", обещават от Spotify.

Въпросната "What's New" функционалност ще бъде достъпна в приложението посредством иконка на камбанка, намираща се на достатъчно удобно за потребителите място. Когато има нещо ново от някой от любимите ви изпълнители, камбанката ще ви даде знак за това и ще можете да преслушате въпросното съдържание. Това важи както за песни, така и за епизоди на подкасти, които следите.

Отделно от това, What's New ще съдържа и определени филтри, чрез които бихте могли дори по-бързо да откриете това, което търсите в настоящия момент.

Spotify
"What's New" е най-новата (и удобна) функция на Spotify

От Spotify поясняват: "Искате да добавите още съдържание към вашия What's New фийд? Просто отворете страниците на любимите си артисти и натиснете "Follow", за да може всичко ново от тях да се появява в What's New фийда ви".

Въпросният фийд ще бъде ъпдейтван в реално време от алгоритмите на Spotify, което ще ви позволи да слушате всичко ниво в реално най-кратки срокове след появата му в платформата.

През миналия месец Spotify пуснаха и функцията "Greenroom", която представлява аудио платформа в реално време, силно наподобяваща Clubhouse. Това се случи след като шведската компания придоби хората от Locker Room, стоящи зад разработката на Greenroom".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар