Често сме чували какви ли не клишета, що се отнася до татуировките. Сред най-дразнещите от тях обаче е моментът, когато някой каже нещо от рода на - "ами как ще изглеждаш, когато станеш възрастен"?

След изключително кратък размисъл, бихме могли да отговорим по следния начин - невероятно!

Следните фотографии ясно показват, че татуировките могат да изглеждат блестящо и върху кожата на възрастни хора, въпреки всичките трансформации, през които тя преминава с годините.

2

Освен това, изглежда ни доста тъпо да се лишаваме от нещо толкова яко, като татуировките, само защото сме се замислили, как биха изглеждали те, когато станем на 70. Все едно пък тогава, именно те биха ни били първа грижа. Със сигурност ще има други, доста по-важни неща, за които да се тревожим на подобна преклонна възраст.

3

Искаш татуировка? Направи си я! Искаш много татуировки? Давай смело! Това си е твоят живот, човече, не позволявай на никого да ти се бърка или да те напътства. Особено пък хора, чието мнение по принцип не ти е важно. Прави това, което ти се иска и не се съобразявай с даващите акъл.

4

Нас ако питате, хората на тези снимки си изглеждат достатъчно яко с маниашките им татуси, макар и отдавна да са навлезли във възраст за пенсия. Добре че навремето не са слушали разни капацитети, обичащи да се бъркат в чуждия живот.

5

Ако се грижите добре за себе си, хубавата и качествена татуировка ще остане такава завинаги, като възрастта няма да ви попречи да й се радвате по какъвто и да е начин. А и нали беше по-важно да живеем за момента и за днешния ден? Когато стане дума за татуси, сякаш изведнъж всички се загрижват какво ще бъде след 50 години...

6

Твърде възможно е след 50 години да бъдем в инвалидни колички, да не можем да си сменяме сами бельото или да не помним собствените си имена. Сериозно ли някои хора смятат, че татуировките ще ни бъдат първа грижа? Я се опомнете малко!

1

Радвайте се на татуировките си. Радвайте се на живота си. И точка по темата.

8

9

10

11

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар