Добра новина за всички търсещи сезонно модно вдъхновение. Създателите на  Empty Your Wardrobe се завръщат с ново име, свеж полъх и много идеи. На 2 Октомври 2016 г. – неделя, betahaus Sofia ще събере готини хора, интересни дрехи и много творчески работилници.

Размяната на дрехи, започва точно в 10 часа. Не е необходимо предварително записване. Всеки, който има ненужни дрехи в гардероба си, може да дойде и да ги замени за други, които отново да облича. Изискването е те да са запазени, чисти и добре изглеждащи. Няма ограничение в бройката, която всеки ще вземе обратно. Артикулите могат да обхванат дамски, мъжки, детски – дрехи и аксесоари. Качеството на това, което ще вземеш, зависи от това, което ще подбереш за размяна.

Предвидени са три зали. В едната ще намериш дрехите за размяна, в другата ще можеш да релаксираш, докато се наслаждаваш на светлинно шоу или смехотерапия, а в Betacafe ще придобиеш различни творчески умения в предвидените работилници. Очакват  те много награди, интересни срещи и яки дрешки, с които да обновиш гардероба си.

14361242_1467406389942303_8596511856962992090_o

Организирани са творчески работилници, в които да се включиш:  работилница по рисуване с къна по кожата, минерален грим, Рисуване със светлина (Център Алос и Dark Lights Project), направа на бижута от „Nicollett Accessories“. „Mo&Bo Creative House“ ще покажат как да вдъхнете нов живот и изрисувате текстилни чанти, а „Cheese&Ashtray“ ще ни учат как да си ушием раничка. Ще се научиш и как от стара дреха да зарадваш детето си с ръчно направена кукла.

Дрехите, които не намерят нов собственик, ще бъдат предадени към НАТФИЗ за реквизит, както и към организация „Дари Любов“, помагаща на хора в нужда.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар