Не можем да бъдем сигурни, но със сериозна доза увереност предполагаме, че това дете ще обожава вселената на Хари Потър. Поне към това, изглежда, се стремят неговите родители, които са превърнали детската му стая в едно същинско пиршество на тема вълшебства, заклинания, магични създания, Хогуортс и всичко останало, което познаваме отлично от фантастичната поредица на Дж. К. Роулинг.

Майката на въпросното детенце се казва Тифани Никол, като тя споделя: "Със съпруга ми решихме, че би било перфектно, ако дизайнът на детската стая бъде посветен на история, която оказа толкова силно влияние върху моето детство".

Тифани и съпругът й са напазарували фен артикулите главно от платформи като Amazon и Etsy, като постепенно стаята на детето им се превръща в истинска съкровищница от вселената на Хари Потър.

1

Както сами виждате, златният снич е окачен върху легълцето на детенцето, което пък гордо е постлано с одеялце на Хогуортс. Особено харесваме чорапите и симпатичната дъска с призива Free Dobby.

2

А за да бъде по-мъдро насочено по отношение на бъдещето си развитие, малкото бебе се е сдобило още отрано и с разпределителна шапка, която да му покаже правилната посока.

4

Метла за летене? Че закъде без нея!?

5

Сами виждате, че двамата родители са се сдобили с артикули от всякакъв вид, дори и един брой на добре популярния във вселената на Хари Потър вестник "Пророчески вести".

6

... да не забравяме и отварите, а тази малка и симпатична фигурка би трябвало да бъде Сивиръс Снейп.

7

Време и за малко мъдрости.

8

Интериорът е наистина, наистина забележителен...

9

10

Хей, ето го и Хедуиг! Стои мирно в клетката си и очаква нови писма за разпращане.

11

Хитроумната карта и времеврът - също ключови артикули от вселената на Хари Потър...

12

И продължаваме!

13

А помните ли мандрагората? Защото имаме и от тези растения!

14

Хей, дори и Фанг е тук! Макар и дооооста по-малък, отколкото може би си го представяхме.

15

Просто приказно.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар