Сигурно вече сте разбрали, че сме сериозни почитатели на легендарната файтинг поредица Mortal Kombat. Все пак и друг път сме писали за нея, особено с не толкова отдавнашния рилийз на Mortal Kombat X, който все още си пускаме от време на време. Онлайн често ни пръскат каските, но какво да се прави - винаги ще се намери някой по-добър от теб.

Днес попаднахме на една брутална компилация, която нямаше как да не споделим с вас. Оказа се, че има човек, който е събрал всяко едно фаталити от вселената на Mortal Kombat и го е компилирал на едно място, за да можем ние сега да му се насладим.

Пригответе се да се върнете много назад в годините, защото първите фаталита датират още от миналия век, за да се стигне и до чисто новата Mortal Kombat X.

Гледката определено е жестока - както в жаргонния, така и в буквалния смисъл. Ако смятате да играете тази игра с малкото си дете, отсега ви казваме - по-добре се откажете, защото със сигурност не е подходяща за малчугани. По-добре го изчакайте да порасне или просто купете нещо друго - в днешно време има достатъчно голям избор между различни файтинг заглавия.

Приятно гледане, доколкото може да е приятно за хората с по-слаби нерви.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар