Българското независимо студио за игри Victus Games най-накрая обяви дългоочакваното начало на новия сезон на историческата стратегия Victus Game: Rewrite History.

На 28 февруари сървърите отварят за всички желаещи – играта е безплатна и може да се играе на български и английски, а всеки нов играч ще започва с кратка обучителна сесия, последвана от дневни, седмични и свободни мисии, които да му помогнат да построи своята империя. 

Новост в играта е валутата злато, която играчите ще получават за успешно изпълнени мисии и победи над компютърните градове (но няма да купуват с истински пари).

За разлика от първия сезон, този път играчите ще трябва сериозно да се потрудят, за да побеждават вече въоръжените компютърни градове, а с помощта на техния “изкуствен интелект” те ще стават по-силни след всяка битка.

“Старите” играчи ще могат да влязат със своите профили, a всеки, който се регистрира преди старта, ще получи покана, когато сървърите заработят!

И във втория сезон играта продължава да залага на хумористичния поглед над древна Гърция, Рим и Египет и шеговитите персонажи, но вече е не само забавна, а и истинско предизвикателство.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар