Остава съвсем малко до едно от големите гейминг събития на 2016 година, а именно - появата на бял свят на Uncharted 4: A Thief's End или заключителната част от приключенията на търсача на съкровища Нейтън Дрейк, превърнал се в един от най-ярките образи в историята на видео игрите изобщо.

След като на няколко пъти бе отложена във времето, в крайна сметка четвъртата част от приключенския епос на Naughty Dog ще бъде издадена на 10 май, тъй че очертайте тази дата на календарите си, ако вече не сте го направили.

И докато очакваме с трепет да разберем какво ще се случи с Нейтън Дрейк в неговото последно приключение, косплейърът от Италия Леон Чиро ни зарадва с могъщ косплей, посветен на най-популярния търсач на съкровища в света на видео игрите.

Леон го прави така, както трябва - висейки от стени, носещ горещи факли в ръка, газейки в реки, мотаейки се в тъмни пещери, скачайки и тичайки, и изобщо - правейки всичко онова, което сме свикнали да виждаме от страна на Дрейк. Италианецът определено си беше написал домашното, за което единствено можем да го поздравим. И да споделим работата му с вас, защото и ние обичаме Нейтън Дрейк. И то много!

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар