Виждали сме какви ли не уникални дизайни на гейминг конзоли, но този PlayStation 4, инспириран от японската хардкор поредица Dark Souls, си е направо същински шедьовър.

За изработването на този шедьовър са използвани материали като метал и дърво, а крайният резултат от цялата работа е една от най-красивите конзоли, на които някога сме попадали. Честно казано, май бихме си я купили, дори и все още да ни е адски шубе да поиграем Dark Souls, имайки предвид суровата репутация на японската игра.

2

Създател на страхотния дизайн е белгиецът Vadu Amka, който получава най-искрените ни поздравления за отлично свършената работа.

3

За да изработи дизайна на конзолата, белгиецът е използвал полирано полисандрово дърво и изчеткан алуминий, за да се получи един зловещ и мрачен продукт с медни отблясъци.

5

Определено изглежда фантастично.

1

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар