Амстердам отново ще се прочуе с нещо зелено и растително. Този път обаче е изцяло предназначено за ядене, защото става въпрос за любимото ни авокадо.

Who doesn't love a good avocado toast!? ?: @fooddeco

A photo posted by The Avocado Show ? (@theavocadoshow) on

The Avocado Show е името на ресторант, който ще отвори врати в квартал De Pijp. Всяко кулинарно изкушение в менюто му ще бъде по някакъв начин свързано със зелената суперхрана, като в него ще видим авокадо бургер, авокадо-шоколадово смуути и класически авокадо тост.

Avocado Burger baby! ??? Tag a friend who would love this (by @frei_style) #theavocadoshow #amsterdam #avocado #vegan

A photo posted by The Avocado Show ? (@theavocadoshow) on

Отворен за закуска, обяд, вечеря и среднощни посещения, ресторантът може да се окаже мястото, предлагащо най-необичайната храна за след парти вечер, за която не сме и предполагали. Нещо като холандската шкембе чорба например, но с авокадо. И без шкембе. Така де, разбрахте ни замисъла.

Avocado fries before guys ???? Bon Appétit everyone! #foodinspo #theavocadoshow #amsterdam #avocado

A photo posted by The Avocado Show ? (@theavocadoshow) on

И тъй като в момента Амстердам ни идва малко далеч, вече последвахме The Avocado Show в Instagram, за да заредим фийда си с неустоими авокадо изкушения.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар